Warning: Creating default object from empty value in /var/www/amandaandlouise.dk/public_html/wp-content/plugins/showeblogin-facebook-page-like-box/showeblogin-facebook-page-plugin.php on line 41
Texas here we come- Blog takeover! - Amanda and Louise

  Texas here we come- Blog takeover!

  No Comments

  Halløj folkens- long time no seen!

  Jer der fulgte med her på bloggen sidste år, ved allerede at det handler om at rejse!

  Som navnet antyder, var bloggen hovedsageligt dedikeret til min og Louises storslået roadtrip gennem USA, sommeren 2018.

  Det var så fedt at I havde lyst til at følge os på vores livs rejse, som vi stadig tænker længselsfuldt tilbage på.

   

  Nu går rejsen tilbage til staterne. Loui er desværre ikke med denne gang, men hun har været så sød at lade Henrik og jeg, lave en ‘takeover’ af bloggen her, så de der har lyst, kan følge lidt med hjemmefra.

   

  Flere har fået os til at love højt og helligt, jævnligt at sende opdateringer hjem. Det synes derfor oplagt, at give bloggen lidt nyt liv de kommende uger.

   

  Først vil jeg starte med at fortælle jer, at vi glæder os helt vildt til at vi i morgen, dumper i flysædet og drager mod USA, som vi begge er helt tosset med.

  Omkring kl. 02 tirsdag nat (dansk tid), lander vi langt om længe i Dallas/Fort Worth, Texas- og så begynder eventyret!

  Magen til organiseret mand skal man lede længe efter- Jeg kan vidst godt afsløre, at min kuffert ikke ser sådan ud!

   

  Countrymusikkens hjemland

  De fleste af jer ved nok, at turen til Texas ikke er helt tilfældig.

   

  Faktisk begyndte planerne, da Henrik i begyndelsen af året, modtog en invitation til ‘Texas Sounds International Country Music Awards‘ – en international  festival, hvor country artister fra hele verden optræder og dyster, om priser som bl.a.  ‘best artist’ og ‘best song’

   

  Ingen af os ved, hvad vi kan forvente af festivalen, eller hvor stort et setup her er tale om.

  Vi var dog fra start enige om, at gribe chancen for et eventyr sammen, hvor vi samtidig får lov til at dyrke vores store passion for musik- og så endda i countryens hjemland!

   

  Vi ser frem til at møde de andre musikere, som kommer fra nær og fjern. Heriblandt Sydafrika, Mexico, England og Østrig.

  Vi tænker at der er rig lejlighed for nye venskaber, netværk, inspiration og generelt, bare at have det sjovt sammen. Uanset hvad, er vi så klar på en masse oplevelser.

   

  Men men men, det hele skal naturligvis ikke handle om ‘Texas Sounds’- Og det skal da udnyttes, at vi begge er tilbage i staterne.

   

  Derfor har vi planlagt en lille roadtrip. Som altid med forbehold, for eventyret kommer i første række. Det betyder at vi undervejs er åbne for, at ruten kan ændre sig, hvis spændende ideer pludselig banker på. Vi har lejet en jeep til formålet.

   

  Hvor skal vi hen du?

  Vi lander i Dallas/Fort Worth lufthavn i Texas, hvor vi skal bruge første dag, inden vi begiver os mod flækken Jefferson, hvor festivalen afholdes.

   

  Specielt jeg er glad for, at have denne ene dag i Fort Worth, som var en af byerne Louise og jeg havde håbet at opleve sidste år. Det nåede vi desværre ikke. Efter sigende skulle dette være en sand cowboy town– Nogle husker måske nok at jeg er en ægte cowgirl (i hvert fald by heart!)

   

  Efter fem dage på festival, går turen mod Nashville, Tennessee. Her planlægger vi også, at tilbringe en fem dages tid. Planerne her, er lidt af hvert.

  Bl.a. et ophold på en privat farm, er noget som vi ser enormt frem til. Men det kommer I til at høre meget mere om senere.

   

  Next er planen at ramme den storslået natur i Smoky Mountains,  og trække stikket et par dage. Hvorefter turen går nedad mod den lille by Huntsville i Alabama.

  Her skal vi blot opholde os en dag, da vi har fået chancen for at opleve singer/songwriter John Moreland, som vi begge er vilde med.

   

  Som bekendt aflyste John Moreland sin optræden på dette års Tønder Festival, hvilket var så skuffende.

  Det var derfor ikke en svær beslutning, da han annoncerede denne koncert, blot få timer fra hvor vi opholder os.

   

  Sidst går turen tilbage mod Dallas, hvor vi på tilbagevejen håber, at kunne nå et stop i fantastiske Memphis, inden hjemrejsen begynder.

  Alt i alt 2.5 uge, så der skal nok blive knald på!

   

  Vi glæder os for vildt.

  Så long!

   

   

  Categories: Roadtrip

  Skriv et svar