Warning: Creating default object from empty value in /var/www/amandaandlouise.dk/public_html/wp-content/plugins/showeblogin-facebook-page-like-box/showeblogin-facebook-page-plugin.php on line 41
Hvordan skaffer vi hundrede tusinde?

  Hvordan skaffer vi hundrede tusinde?

  At tage beslutningen om at rejse til USA var sådan set let nok, det var mere den næste del der rejste spørgsmål. Hvor skulle vi få pengene fra?

  Når man har investeret størstedelen af sin kapital i en massiv H&M-samling, siger det næsten sig selv at ingen af os havde det store stående på bogen til en omfattende rejse. Vi var begge enige om at vi havde tjent penge, men hvor var de? Kort og godt havde vi brugt rub og stub på tøj, fest og ikke mindst rejser.

   

  Der var kun en ting at gøre. Vi måtte simpelthen i gang med at spare…

   

  Det skulle hurtigt vise sig at det der med at spare, ikke var et talent nogen af os besad synderligt. Vi trængte til en ny plan! Hvis vi nu arbejdede mere og hårdere, ville der komme flere penge og mindre tid til at bruge dem. Således trådte plan B i kræft.

   

  På en eller andet måde er det rent faktisk lykkedes os at spare de 50.000 op hver som vi har sat budgettet efter. Dette er efter bil, fly og hotel til de første dage er betalt.

   

  Jeg ville elske at fortælle hvordan vi havde vendt hver en krone for at realisere drømmen, men det er vidst ikke helt tilfældet. I hvert fald ikke hvis man skal dømme efter tøjskabet, der bugner af outfits som bare vil være “helt perfekt til USA”

   

  Anyway, det bliver spændende at se om budgettet holder og for at være helt ærlig- Vi har ingen idé om hvad seks uger i USA kommer til at koste.

  Categories: Roadtrip

  Skriv et svar