Warning: Creating default object from empty value in /var/www/amandaandlouise.dk/public_html/wp-content/plugins/showeblogin-facebook-page-like-box/showeblogin-facebook-page-plugin.php on line 41
L.A. Women - Amanda and Louise

  L.A. Women

  Vi ankom til L.A. ret tidligt onsdag og havde på forhånd planlagt at dagen skulle bruges på seightseeing. Ingen af os havde det store behov for længere tid i Los Angeles, som er temmelig hektisk, men selvfølgelig var der nogle ting som skulle krydses af på listen.

  Vi startede i Hollywod, hvor vi gik en tur ned af den berømte Hollywood Walk of Fame. Og her var stjerner, mange af dem. 2400 for at være helt præcis. Mens Louise jublede over mødet med (sin) Vin Diesel stjerne, ledte jeg forgæves videre efter Bowie (som Louise fandt til mig i sidste ende).

   

  På vores vej mødte vi en cool fyr, der solgte billetter til star tours (en seightseeing tur i åben bus, hvor man ser de berømte områder og kendtes huse). Det var egentlig ikke en del af planen, men vi tænkte det var en god måde at få set en masse når nu vi ikke var længe i byen. Vi hoppede på.

   

  Turen gik foruden Hollywood også igennem Beverly Hills, hvor vi b.la. spottede den berømte rockbar Whisky a Go Go (tjek) og Rodeo Drive (den fine shopping gade hvor Pretty Woman gav den gas).  Yderligere kørte vi gennem de alle de flotte gader med overdådige villaer, ejet af diverse celebrities(det kan de i hvert fald sagtens bilde os ind). Vi lod os især begejstre over at Mick Jagger, Matthew McConaughey, Bruce willis og Nicolas Cage tilsyneladende pludselig var inde for rækkevidde.

  Alt i alt en fin lille tur, der sparede os for en del tid og (sikkert) vildfaren.

  Next var naturligvis, det obligatoriske Hollywood skilt. Vi havde allerede skudt et par fotos på afstand, men mente ikke helt det var nok. Kunne vi mon køre op på bjerget til skiltet? Og endnu bedre, få et shootpå skiltet? Der var kun en måde at finde ud af det på. Kia’en blev startet op og vi begav os op ad bjerget. Tæt på skiltet kom vi aldrig. For det første var det slet ikke muligt at komme tæt på i bil, men krævede en seriøs bjergvandring (hvilket vi havde gjort) hvis ikke vi blev advaret på vejen om at skiltet var spærret af. Tilsyneladende var der på et eller andet tidspunkt, gået mode i at hoppe ud fra det (!)

  Det så ud til at vi måtte nøjes med vores halvslørede afstands billeder af det famøse Hollywood skilt.

  Sidste stop på vores L.A. oplevelse var noget af det jeg i hvert fald havde set mest frem til i byen. Nemlig Venice Beach. Fra utallige film (b.la. The Doors) havde jeg beundret den smukke strand og tilhørende promenade og drømt om en dag at besøge stedet.

  Venice levede fulgt ud op til forventningerne. Så langt øjet rakte kunne man følge den smukkeste strand, med det hvideste rene sand. Promenaden ”Venice Boardwalk” var et cirkus som forventet, fyldt med caféer, shops, underholdning, kunstnere, hashrygning og ikke mindst mænd der trænede på de åbne fitnessområder i bar overkrop (halleluja!)

  Overalt så vi folk bevæge sig rundt på små elektriske løbehjul og blev hurtigt enige om, at denne transport mulighed så underholdende ud. Vi ville også!

   

  Det viste sig at man blot skulle downloade en app, tilføje sit creditcard og så bare finde et løbehjul, de stod frit tilgængeligt rundt omkring. Når folk var færdige med at bruge dem, loggede de simpelt af, satte dem og så kunne den næste snuppe det. Pisse smart og skide sjovt. Dem hyggede vi os med at spurte rundt på en times tid ned af promenaden mens vi nød stranden.

   

  Efter et godt måltid, var det efterhånden aften og tid til at komme videre. Vi havde gennem dagen drøftet muligheden for at ramme Mexico et par dage og var begge opsatte på ideen. Det var dog med forbehold, da vi havde hørt lidt af hvert om at krydse grænsen. I sidste ende besluttede vi os dog for at Mexico skulle være næste stop og fortsatte nedad.

  Categories: Roadtrip

  Skriv et svar