Warning: Creating default object from empty value in /var/www/amandaandlouise.dk/public_html/wp-content/plugins/showeblogin-facebook-page-like-box/showeblogin-facebook-page-plugin.php on line 41
Louises skydive! - Amanda and Louise

  Louises skydive!

  Vi ankom til Grand Canyon området tidlig morgen og eftersom skydiving centeret endnu var lukket, nuppede vi et tiltrængt nap i KIA’en.

   

  Vi havde ikke reserveret Louises skydive på forhånd og var spændte på, om det overhovedet lod sig gøre med så kort varsel, eller om vi ville være nødt til at tilbringe længere tid her.

   

  Centeret åbnede og ja, det lod sig muligvis gøre. På nuværende tidspunkt var deres eneste bekymring vejrforholdene, der dog stadig artede sig. Men vi kunne risikere en aflysning advarede de.

   

  Louise (der var så spændt!) blev sat på en stol for at overvære introduktionsvideoen.

  Efterfølgende dukkede hendes (meget lækre!) instruktør Christian op og introducerede sig. Louise blev proppet i et (ikke særlig flatterende) outfit, hvorefter vi alle kørte mod take off banen. Vi var så glade for at jeg måtte komme med og overvære springet, dog fra landjorden vel at mærke. Christian lærte her Louise om teknikken og forholdsreglerne der skulle tages, når først de kom i luften.

  Herefter gik han og en kollega ud og målte vindforholdende endnu engang. Vi hoppede op og ned i en blanding af begejstring og nervøsitet. Jeg var næsten mere angst end Louise, som trods alt var den der skulle springe.

   

   

  Mændene vendte tilbage, desværre IKKE med gode nyheder. De fortalte at de desværre så sig nødsaget til at udskyde springet, grundet de tiltagende vindforhold. Sandsynligvis ville det først kunne lade sig gøre om to dage! For som de sagde ”we rather be safe than sorry”.

   

  Med skuffede miner over udsigten til at skulle tilbringe langt mere tid i Canyon end planlagt, indstillede vi os så småt på realiteten. Det ærgrede os utroligt, også fordi Louise jo nu stod klar i fuldt gear og faktisk gerne ville have det overstået mens hun endnu havde modet.

   

  Christian opfattede hurtigt den trykkede stemning og udbrød efter kort tøven

  ”If you really wanna go up there, I’ll take you”.

   

  Vi kiggede på hinanden og svarede nærmest i kor ”is it safe?”

   

  ”That’s what we are trying to tell you. At the moment it’s not a 100 procent safe. And if we are gonna do this, it has to be now”

   

  En hurtig beslutning skulle træffes og set i bakspejlet burde vi måske have tænkt en ekstra gang over, hvad der netop var blevet sagt. Det gjorde vi selvfølgelig ikke. Ekstatiske over at Louise alligevel ville få sit spring blev svaret ”let’s do it”.

  Og så hoppede Louise og (søde) Christian ellers ombord på det meget lille fly.

  I mellemtiden befandt jeg mig på landjorden, klar med kameraet. En mand rendte konstant forvildet rundt med en vindmåler og tjekkede forholdende, mens han snakkede i sin walkie-talkie.

   

  Et kvarters tid efter take-off anede jeg en lille sort prik oppe på himlen, der hurtigt bevægede sig mod jorden. Det tager ca. 7-8 minutter fra selve springet til man igen er på fast grund.

   

  Derfor gik der ret kort tid inden jeg tydeligt så faldskærmen med Christian og Louise nedeunder, der ganske fredeligt kom dalende mod landjorden og kort efter landede.

   

  Vi jublede alle tre og der blev highfive’ede i stor stil. Louise rystede så vildt af adrenalinen der stadig pumpede i kroppen. ”Det var det fedeste nogensinde!” råbte hun begejstret og tilføjede ”det frie fald var SÅ cool”. Jeg hoppede primært op og ned af glæde over hun overlevede.

  Christian (der kom fra Texas) lavede efterfølgende en liste til os over Must Do’s, når vi ankom til hans stat.

   

  Og så kørte vi videre op mod The Great Grand Canyon.

   

  Tryk play herunder for at se videoen af Louises skydive…

   

   

  Categories: Roadtrip

  Skriv et svar