Warning: Creating default object from empty value in /var/www/amandaandlouise.dk/public_html/wp-content/plugins/showeblogin-facebook-page-like-box/showeblogin-facebook-page-plugin.php on line 41
On the road again - Amanda and Louise

  On the road again

  Efter vi forlod New Orleans, gik turen op mod Memphis. Efter et par vilde dage i byen, havde vi behov for lidt afslapning i rolige omgivelser. Vi besluttede derfor at vente et par dage med at ramme byen og i stedet finde en campingplads på halvvejen. Omkring tyve kilometer fra Jackson Mississippi, fandt vi et dejligt sted omgivet af skov og sø. Der var endda pool (hvilket virkelig er et musti sydens hede!). Desværre blev vi afvist, da vi ikke måtte sove i bilen.

  Undrende kørte vi mod næste campingplads, her skete det samme! Vi bevægede os videre og efter fire forsøg, alle på skønne campingpladser i naturlige omgivelser, indså vi at projekt sov-i-KIA måtte opgives! Sjovt nok var dette ikke et problem vi før var stødt på og som I ved, havde vi flere gange overnattet i bilen.

   

  Anyway, begge var vi opsat på ikke at ende på endnu et snusket highway motel og alternativet blev en tur i Walmart, hvor vi købte os et iglotelt for 25 dollars.

   

  Selvom ingen af os er store telt entusiaster, så vi faktisk frem til et par dage på campingpladsen.

  Tilbage på den første plads, tjekkede vi ind. På et lille spot omgivet af skov og med udsigt til søen, fik vi smækket teltet op (kønt var det ikke). Vi kunne sågar lige akkurat få proppet luftmadrassen der ind også. Til hver telt plads var bord og bænk samt en grill.

   

  Vi besluttede at tilbringe aftenen ved bordet og hygge med The Black Book. Bogen, hvis formål var at blive til scrapbog, havde vi erhvervet i Austin og siden haft mange hyggelige aftener med, hvor vi indsatte polaroid fotos, billetter og diverse, samt lavede små tegninger og fortællinger fra rejsen.

   

  Som navnet antyder var The Black Book også stedet, hvor historierne der ikke var familievenlige nok til bloggen, i stedet blev fortalt.

   

   

  En bog jeg er sikker på vi om mange år, vil synes er rigtig sjov at kigge tilbage i.

   

  I syden er det varmt, som i rigtig varmt. Desuden er luftfugtigheden utrolig høj og som alle siger ”it’s soooooo humid”.

  Varmen var denne aften decideret kvælende og selvom vi netop havde taget en kold skyller, drev sveden allerede af os igen. Løsningen blev at KIA og hendes (meget værdsatte) aircondition blev startet op. Og så rykkede ”festen” ellers indenfor.

   

  Vi etablerede os bag i bilen, lagde sæderne ned, bredte et tæppe ud og tændte musikken. Her sad vi til langt ud på natten og klippe klistrede.

   

   

   

  Vi sov naturligvis i vores telt, men det var varmt, rigtig varmt.

   

  Næste dag blev som planlagt, tilbragt ved poolen. Om aftenen besluttede vi at gå all in og lave det første måltid mad på turen. Jeg agerede grillmaster og fik efter et stykke tid (og utrolig meget tændvæske) startet op i dyret.

   

  Her grillede vi pølser og majskolber, som vi spiste sammen med en god salat til. Efterfølgende lagde vi os endnu engang godt til rette i KIA og læste et par timer, hvorefter det var tilbage til teltet og heden.

   

  Tidligt den næste morgen, gik turen mod Memphis.

   

  Sådan ser vores kufferter ud, mere eller mindre hver anden dag- Girls on the road!

   

   

   

   

  .

   

   

   

  Categories: Roadtrip

  Skriv et svar