Warning: Creating default object from empty value in /var/www/amandaandlouise.dk/public_html/wp-content/plugins/showeblogin-facebook-page-like-box/showeblogin-facebook-page-plugin.php on line 41
We have arrived! - Amanda and Louise

  We have arrived!

  If your going to San Fransisco…

   

  Vi er ankommet, endelig! Turen trak lidt tænder og alt i alt tog det cirka et lille døgn, fra vi forlod Nyborg til ankomsten på hotellet. Men det er lige meget nu. Vi er her endelig og San Fransisco er, efter en god dags udforskning, ret fantastisk.

  Vores første dag i går bød på en masse indtryk og en god omgang seightseeing, hvor vi formåede at fare vild mere end en gang. Det var bakke op og bakke ned.  Selvom det er hårdt for sådan to blegfe’e danskere, må man sige at det virkelig har sin charme. San Fran er sådan en fin by med mange gamle bygninger, de klassiske sporvogne og ikke mindst den utrolig smukke Golden Gate Bridge.

  Første del af dagen tog vi på musik gadefestival og stødte på første kulturchok. Her var fantastisk livemusik, med god blues og lækker country og barberque telte, hvor grillene sydede af ribs og kolber. Som de danskere vi nu engang er, var første tanke naturligvis en fadbamse. Og der var skam øl fandt vi ud af, men i afspærrede områder på pladsen. Efter visning af ID (thank god!) kunne vi roligt stille os ind i “buret” til de andre aber og nyde en fadbamse 🙂 Der under ingen omstændigheder måtte tages med ud af området. I USA må man nemlig ikke drikke alkohol på offentlig gade.  (Næste udfordring er cigaretterne, men den vender vi lige tilbage til)

  Vi har allerede lært at blive begejstret, når vi ser et ryge område!

  Anyway- Det var en super hyggelig street festival og vi hørte noget fantastisk tråd midt i solen.

  Senere på dagen mødtes vi med Michael som vi kender fra Danmark. Han er bosat i San Fran og havde lovet os lidt sightseeing. Michael foreslog en cykeltur over Golden Gate Bridge, hvilket vi var helt med på.

  Jeg ville lyve hvis jeg sagde at turen ikke var en smule hård. Til gengæld var det det hele værd! Her fik man virkelig oplevelsen af hvor smuk en by San Fran og ikke mindst området omkring den er. Naturen var enestående, med høje bjerge og dybe bugter. Det var sådan en flot tur og vi var blown away. At cykle over Golden Gate var i sig selv en stor oplevelse, for mange er det jo nok netop hvad der kendetegner San Fransisco.

  På den anden side af broen nåde vi en charmerende lille fiskerby, hvor vi satte os i solen og fik et velfortjent aftensmåltid. Turen hjem gik med færge. Vi sluttede dagen af på en hyggelig sportsbar som Michael kendte og fik en Irish Coffe.

  Selvom vi var så trætte og har så ondt i røven, kunne første dag ikke være gået bedre.

  Categories: Roadtrip

  Skriv et svar